Autor: Informer.rs

16.09.2023.

12:49

Foto: Informer

TV

Monstruozno ubistvo! Žena ubica imala psihičke probleme, ali i saučesnike!

Žarko Popović bivši načelnik odseka za krvne delikte ističe da će motiv za ubistvo tek biti utvrđen istragom i da se žrtva možda loše ophodila prema ženi, ali i da nije isključena ni mogućnost uticaja vlaške magije.

- Motiv za ubistvo može da bude utvrđen tek detaljnom istragom. Deo Srbije u kojem se desio ovaj zločin, mahom je naseljen Vlasima. Vlasi su poznati po brutalnim ubistvima i sifilisu, a to je posledica sklonosti ka incestu. Žrtva se možda loše ophodila prema ženi, ali nije isključena ni mogućnost uticaja vlaške magije - kazao je Popović.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da su deca pomogla svojoj majci da sakriju raskomadani leš i da ih očekuje kazna do pet godina zatvora.

- Njena deca nisu aktivno učestvovala u ubistvu, ali su pomogla svojoj majci ubici da sakriju raskomadani leš i vode se kao saučesnici i čeka ih zatvorska kazna do pet godina. Mora da se dokaže stepen uračunjivosti ubice, jer je žena koja je počinila ubistvo, imala psihičke probleme - naveo je Popović.

Novinar Informera Milan Dudvarski kaže da je na dan ubistva njen muž došao pijan i posvađao se sa ženom i onda ga je ona upucala i zatim je uz pomoć svoje dece sakrila telo.

- Lj. J. nije bila u braku sa žrtvom, već su bili razvedeni, ali su živeli zajedno. Na dan ubistva njen muž je došao pijan i posvađao se sa njom, a onda ga je ona upucala dok je spavao, a zatim je uz pomoć svoje dece raskomadala i sakrila telo - rekao je Dudvarski.

Naš novinar napominje da je njen sin u bekstvu, a ćerka se brani ćutanjem, kao i da je žena imala psihičke probleme.

- Njen sin je u bekstvu, dok se ćerka brani ćutanjem i njih dvoje su starosti oko 30 godina, što znači da su bili svesni i zreli ljudi. Žena ubica je imala psihičke probleme i moguće je i da je to bio okidač za ubistvo - zaključio je Dudvarski.