Autor: Informer.rs

17.09.2023.

10:21

Foto: Zoran Sinko

TV

Smeta im parizer ali nasiljem hoće na vlast! Opozicija želi da ponovi 5. Oktobar! (VIDEO)

Narodni poslanik Nebojša Bakarec istakao je da opoziciji smeta parizer jer ga nisu jeli kao deca i da kritikuju bilo šta što vlast preduzme kad je u pitanju gradnja i napredak.

- Opozicija je pokazala da im sendviči smetaju jer ga oni očigledno nisu jeli kao deca, očigledno imaju nešto protiv pojeftinjenja oni pljuju sve što vlast uradi. Protivili su se svakoj vrsti gradnje i napretka, opozicija obavlja posao za Zapad. U 2020. godini su u julu napali Skupštinu povredivši 140 ljudi ali oni ne smatraju da su policajci ljudi, sanjaju da ponove 5. Oktobar. Ćuta je pominjao 5. Oktobar i kako će on nekome da se sveti i štiti državu a niko od njih ne prolazi cenzus. Ćuta i Miketić svađom oko Fejsbuka su dokazali koliko us nedorasli i razjedinjeni. Zelenović bi da prodaje Kosovo dok je Ćutin stav čvršći ali su njih napravili stranci i lažni ekolozi koji se time nikada nisu bavili - rekao je Bakarec.

Informer

Zamenik predsednika SRS Aleksandar Šešelj naveo je da je 5. Oktobar bio tragičan po naš narod jer su Skupština i Narodna Banka oduzete silom.

- Datum koji je tragičan za naš narod je 5. Oktobar jer je Zapad instalirala novu vladu koja njima odgovara a Skupština i Narodna Banka su oduzete silom. Opozicija se nada da će na taj način uspeti da uz pomoć Zapada dođe na vlast. Jedan od Vođa otpora Srđan Popović napravio biznis od toga kada je u svojoj knjizi priznao, da se ovaj model koji su oni primenili ovde, širio po celom svetu. Smatram da se kažnjanavanjem poslanika ništa ne postiže i da nije demokratski. Radikali su svega dve godine učestvovali u vlasti dok se Demokratskoj stranci sve praštalo. Srbija treba da ima jaku opoziciju koja gleda nacionalne interese a ne uz podršku Zapada pretiti nasiljem - rekao je Šešelj.

Celu emisiju možete pogledati u videu: