Autor: Informer.rs

17.09.2023.

11:05

Foto: Informer

TV

Kim Džong Un ponudio Putinu 100.000 vojnika za borbu protiv Ukrajine! Kijev nema snage da nastavi dalje!(VIDEO)

Novinar i voditelj Predrag Sarapa istakao je da NATO pakt ne uspeva da proizvede dovoljno naoružanja koje je Ukrajini potrebno da nastavi borbu protiv Rusije.

- NATO pakt ne može da proizvede toliko naoružanja koliko Ukrajini treba, tu leži najveći problem. Angela Merkel je uspela da pliva između Rusije i Amerike, međutim Evropa se sada ništa ne pita. Na Zapadu Putina neopravdano porede sa Hitlerom i njegovom aneksijom Poljske. Marioupolj i Bahmut su totalno uništeni, sad se dve strane bore oko gradova i sela u kojima više nema ničega. Zapad je taj koji je Putina okrenuo ka Kini i Severnoj Koreji. Imamo situaciju gde je prvi put posle mnogo godina Kim Džong Un posetio stranu državu i to Rusiji, prilikom čega je ponudio 100.000 vojnika kao pomoć Rusima - rekao je Sarapa.

Informer

Predrag Sarapa i Luka Kastratović

General Luka Kastratović naveo je da fašizam u Evropi nije bio iskorenjen nego da su bivši fašisti samo školovani na Zapadu a sad zastupaju Američke interese.

- Svaka velika kriza se završava nekim svetskim sukobom, toga trenutno nema zbog mogućnosti upotrebe nuklearnog oružja, trenutno se vodi rat Istoka i Zapada da bi se Sloveni i pravoslavci isključili iz istorije. Fašizam nije uništen 1945. jer se većina bivših nacista školovalo na Zapadu koji su posle vraćeni u Evropu da zastupaju američke odnose. Amerikanci namerno otavljaju nerešene konflikte širom sveta što vidimo na primeru Tajvana, Severne i Južne Koreje, Kosova i Metohije i sad Rusije i Ukrajine. Kijev je stavio sukob na vrhunac, kada je srušio spomenike herojima iz Drugog Svetskog rata - rekao je Kastratović.

Celu emisiju možete pogledati u videu: