21.09.2023.

00:10

Foto: Informer

TV

(VIDEO) Nije čovek ali ne može bez televizora! Pronašli smo ga na Paliću! Pogledajte šta sve ume!

Zaposleni u zoo vrtu na Paliću ponose se Tomikom, šimpanzom koji jedini ima televizor sa wi fi signalom uz koji ume da provede sate i sate!

Rođen je u Frankfurtu a u Srbiji je od 1997. Nema potomke, ali voli da se mazi, obožava ovsenu kašu i "plazma" tortu i naparfemisanu majicu koju stavlja na glavu i pokriva se njome...

Naša ekipa iz Subotice zabeležila je još zanimljivosti o Tomiki...

Bili smo i u prestonici roštilja, u Leskovcu i to baš u najbolje vreme, kada su vrhunski majstori pravili pljeskavicu za Ginisa i zabeležili smo baš te trenutke. 

U selu Mrmoš kod Kruševca otkrili smo da porodica Milosavljević decenijama nema potrebu da u prodavnici kupuje mineralnu vodu! Pa, zašto bi, kad u dvorištu imaju imaju bunar s mineralnom vodom! Kako su oni saznali za to bogatstvo ispričao nam je domaćin Aleksa.

A Ljubinka Pavlović iz sela Miroč pred kamerama Informer TV i emisije "Alo, Beograde" pokazala je kako se pravi najukusniji miročki sir "škripavac"..

Pogledajte u novoj epizodi emisije "Alo, Beograde, Srbije zove" i kako je izumrla praistorijska životinja postala brend grada na severu Banata.