25.09.2023.

07:12

Foto: Shutterstock

TV

NOVA PROGRAMSKA ŠEMA NA INFORMER TV! Od ovog ponedeljka, 25. septembra, spektakularni program od jutra do ponoći

Zato idemo dalje, da budemo još bolji i našim gledaocima, od 25. septembra, pružimo do sada neviđenu programsku šemu, jer oni to zaslužuju! Celodnevni, ekskluzivni program od jutra, pa sve do ponoći.

Informer

 

"Prve info" i najvažnije servisne vesti - svakog dana od sedam sati ujutru, a odmah zatim i "Info jutro". Potpuna novina biće i do sada neviđeno izdanje centralnog "Dnevnika" sa najtačnijim i najvažnijim vestima kako iz zemlje, tako i iz sveta - svake večeri od 21 sat. Vaš omiljeni "Kolegijum" od sada ćete gledati u čak tri termina u 10, 15 i 19 sati.

Informer

 

Ali, tu nije kraj...

Na Informer televiziji, u našoj novoj programskoj šemi, gledaćete i popularnu seriju "Klan" od 20 sati, ali i "Romanove" koji će ići u terminu od 22:30.

Informer

 

Potpuna novina biće i emisija "Pre večere", svakog dana u 16.30 sati, pod palicom kolega Lidije Makragić i Aleksandra Baošića.

Informer

 

Emisije "Doktor Informer" i "Alo Beograde, Srbija zove", i dalje ćete moći da gledate na našem kanalu, ali u izmenjenim terminima. Kao i podkaste sa najvećim zvezdama iz sveta estrade, glume, politike, sporta... 

Informer

 

Kroz program naše televizije vodiće vas naša dobro poznata lica, ali i neka nova - Ksenija Bujšić, Ana Mandić, Katarina Odalović, Emilija Milovanović, Zorica Paunoski, Miloš Kostadinović, Marija Tonić, Jovana Matijašević, Jovana Radović, Milan Dudvarski, Marija Kordić, Nevena Milosavljević, Branka Lazić, Milivoje Čolić, Goran Todorović, Ranko Čabarkapa...

Ali to nije sve, jer vas očekuje još iznenađenja!!!!!!
 

Hvala što nas gledate!