Autor: Informer.rs

24.09.2023.

09:51

Foto: Zoran Sinko

TV

Ukrajince čeka ruska zima! Petrović: Celom svetu jasno - Zapad će moliti Rusiju za primirje! (VIDEO)

Politički filozof Dragoljub Kojčić navodi da polako posustaje ekonomija na Zapadu i Evropi, a Rusija pomoću organizacije BRIKS iz dana u dan pojačava ekonomsku situaciju.

Ovaj rat je na jednoj velikoj vagi, na jednoj strani je igra Ukrajine i Zapada, dok se na drugoj strani nalazi čelična ruska odbrana. Polako posustaje ekonomija na Zapadu i Evropi, a Rusija pomoću organizacije BRIKS iz dana u dan pojačava ekonomiju. Kada se govori o nekim razornijim naoružanjima, smatram da Zapad neće smeti da ubacuje jaka oružja u Ukrajinu da ne bi došlo do nuklearnog rata - kazao je Kojčić.

Informer

Sociolog dr Dragan Petrović ističe da Rusi drže čvrstu odbranu i tom taktikom osvajaju ukrajinsku zemlju, a da ukrajinska vojska nema dovoljno vojnika da probije rusku odbranu.

Rusi drže čvrstu odbranu i tom taktikom osvajaju ukrajinsku zemlju, a ukrajinska vojska nema kapacitet i dovoljno vojnika da probije rusku odbranu. Ruska strana insistira da Ukrajina potpiše sporazum da ne bude u NATO-u i da Rusija pripoji svoje teritorije u Ukrajini - rekao je dr Petrović.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da je jasno celom svetu da je Rusija već osvojila pola Ukrajine i da iz dana u dan napreduje ka konačnoj pobedi.

- Rusija je daleko jača od Ukrajine i nadolazeća zima će ići na korist Rusiji kao što je i vekovima unazad. Jasno je celom svetu da je Rusija već osvojila pola Ukrajine i iz dana u dan napreduje ka konačnoj pobedi. Zapadne sile kada iscrpe sve kapacitete, moliće Rusiju da se potpišu sporazumi i primirija - zaključio je Petrović. 

Celu emisiju pogledajte u videu koji se nalazi ispod teksta: