Autor: Informer.rs

24.09.2023.

11:25

Foto: Zoran Sinko

TV

(VIDEO) Potresne scene i suze u studiju! Majci oduzeli ćerku, a onda je ošišali i tukli: Ima samo 10 godina, a nalazi se na Interpolovoj poternici!

Majka Ivana Milovanović ističe da su joj socijalni radnici rekla da će dete privremeno biti u prihvatilištu "Jovan Jovanović Zmaj", međutim, ona se i dalje nalazi tamo, a da je navodni osnov za uzimanje deteta što njena ćerka nije hteka da pođe sa njom kući.

- Nisu mi dali da priđem detetu i razdvojili su me od deteta. Socijalni radnici su mi rekli da će da mi dete privremeno završiti u prihvatilištu, jer navodno moja ćerka nije želela da živi sa mnom i pretili su mi maskiranom policijom. Osnov za uzimanje deteta je bilo to što moje dete nije htelo da ide sa mnom kući iz škole i naterali su da potpišem papir za koji sam mislila da je privremeno odvođenje deteta u prihvatilište, a zapravo je papir za oduzimanje deteta i ćerka mi je i dalje u prihvatilištu "Jovan Jovanović Zmaj" - rekla je Milovanović.

Informer

Ivana Milovanović

Naša sagovornica dodaje i da je njena ćerka bolesna i da joj u prihvatilištu nisu davali terapije i da je nisu vodili u školu, ali i da je trpela batine.

- Kada sam otišla do prihvatilišta nisu mi dozvolili da uđem. Tamo u prihvatilištu deca trpe konstatno nasilje od strane vaspitača, što sam i snimila kada sam otišla tamo. Moju ćerku su ošišali i kao i ta deca i moja ćerka trpi nasilje i batine. Na tabletu koja je posedovala moja ćerka, nađen je pornografski sadržaj koji gledao neko drugi u prihvatilištu. Moja ćerka je bolesna, nisu joj davali terapije i nisu je vodili u školu - kazala je kroz suze Milovanović.

Informer

Prema rečima potrešene majke kada je krenula sa ćerkom na more, na granici sa Crnom Gorom shvatila je da joj se ćerka nalazi na Interpolovoj poternici.

- Kada sam sa ćerkom krenula na more prelazila sam granicu sa Crnom Gorom i tada nas je policija dočekala kao kriminalce i tad sam shvatila da se moje dete nalazi na Interpolovoj poternici, a onda su nas vratili sa granice u Srbiju - kazala je Milovanović.

Ovu potresnu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod: