Autor: Informer.rs

25.09.2023.

13:56

Foto: Insajder

TV

Zapad na strani Albanaca?! Anđelković: Ovakav odgovor Srba očekivan posle toliko terora! (VIDEO)

Novinar i književnik Veselin Dželetović navodi da treba ostati smiren i staložen, a naš narod mora da izdrži represiju, da ne bi došlo do eskalacije u neki veći konflikt i da će Kurti imati povoda da sprovodi teror na Kosovu i Metohiji, jer je Zapad stao na njegovu stranu.

- U ovakvim situacijama treba ostati smiren i staložen, a naš narod mora da izdrži represiju, da ne bi došlo do eskalacije u neki veći konflikt. Bez obzira na ovaj teror i pritisak, Srbi će ostati na svojim vekovnim ognjištima. Kurti će tek sada imati povoda da sprovodi teror na Kosovu i Metohiji jer je Zapad stao na stranu Aljbina Kurtija - rekao je Dželetović.

Informer

Veselin Dželetović

Zoran Milosavljević iz Instituta za političke studije kaže da je jačanje njihovih terorističkih jedinica neminovno i da smo videli smo kako je brzo reagovala tzv. kosovska policija, opkolili su naše ljude i onda likvidirali nekoliko Srba, nažalost sve je bilo planirano.

- Sve se ozbiljno planski sprovodi na KiM, srpska krv se proliva na našoj zemlji. Jačanje njihovih terorističkih jedinica je neminovno, videli smo kako je brzo reagovala tzv. kosovska policija. Opkolili su naše ljude i onda likvidirali nekoliko Srba, nažalost sve je bilo planirano - naveo je Milosavljević.

Informer

Bivši predsednik izvršnog odbora za KiM Zoran Anđelković ističe da je incident u Banjskoj očekivan, jer su u prethodnom periodu Srbi konstantno trpeli teror od strane Albanaca i da je jedan deo Srba  odgovorio pucnjima na pripadnike tzv. kosovske policije.

Ovaj incident je očekivan, jer su u prethodnom periodu Srbi konstantno trpeli teror od strane Albanaca. Jedan deo našeg naroda nije više mogao da izdrži teror i onda je odgovorio pucnjima i sukobom sa pripadnicima tzv. kosovske policije. Država Srbija pokušava što duže da sačuva mir, iako su Zapadne sile na strani Albanaca - kazao je Anđelković.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da je Međunarodna zajednica reagovala na vreme i naterala Kurtija da formira Zajednicu srpskih opština, da ne bi došlo do eskalacije sukoba.

- Ukoliko Međunarodna zajednica stvarno ne želi ovakve stvari, oni moraju da nađu mehanizam kako da nateraju Kurtija da napravi ZSO, jer da je ZSO formirana ne bi došlo do ovakve vrste sukoba - zaključio je Anđelković.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: