Autor: Informer.rs

27.09.2023.

09:29

Foto: Peđa Milosavljević

TV

Zapad nas je lagao! Garantovali nam mir, a ubijali Srbe zajedno sa teroristima OVK! (VIDEO)

Predsednik komisije za nestala lica Vlade Srbije Veljko Odalović ističe da Kurti ima veliku podršku sa Zapada i da KFOR sarađuje zajedno sa tzv. kosovskom policijom, kao i da nam je Zapad garantovao sigurnost, a dobili smo samo pogrome nad Srbima.

- Poznato je da Kurti ima veliku podršku sa Zapada i da KFOR sarađuje zajedno sa tzv. kosovskom policijom. Kumanovki sporazum i Rezolucija 1244 su garantovali Srbiji teritorijalni integritet, mir i stabilnost. Zapad iako nam je garantovao sigurnost, dogodili su se pogromi Srba i proglašenje nezavisnosti tzv. Kosova i totalno etničko nad Srbima - rekao je Odalović.

Informer

Naš sagovornik dodaje da je kosovska policija samo nastavak OVK i da su ti teroristi zajedno sa Britancima etnički čistili Prištinu od Srba.

- Tzv. kosovska policija je samo nastavak OVK i teror se sprovodi decenijama. Moram da podsetim da je britanska vojska 1999. godine zajedno sa teroristima OVK etnički čistila Prištinu od Srba, a sad licemerni predstavnici iz Velike Britanije pričaju da smo mi krivi - kazao je Odalović.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: