Autor: Informer.rs

02.10.2023.

22:23

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Kosovo i Metohija je pod okupacijom! Kovač: Kurti gori i od Hitlera i Musolinija zajedno! (VIDEO)

General Tomo Kovač navodi da srpski heroji sa Kosova i Metohije nisu mogli više da trpe teror i hteli su da iskažu svoj bunt, ali da nažalost nisu mogli da se nose sa šiptarskim i NATO trupama.

- Srpski heroji sa Kosova i Metohije nisu mogli više da trpe teror i hteli su da iskažu svoj bunt, ali nažalost nisu mogli da se nose sa šiptarskim i NATO trupama. Mi smo ništa bez kosovskog zaveta koji nosimo već generacijama i vekovima i zato moramo da se borimo za naš nacionalni identitet i svetinje - rekao je general Kovač. 

Informer

General Kovač kaže i da EULEKS i KFOR reaguju samo kada je to u interesu Šiptara i da je Brutalna okupacija je prisutna na prostoru Kosova i Metohije, a još veći teror nad Srbima tek kreće, jer Aljbin Kurti vodi režim četvrtog Rajha i da je gori od Hitlera i Musolinija.

- Kada Srbi prave demonstracije na Kosovu i Metohiji, EULEKS i KFOR odmah reaguju protiv nas, a puštaju šiptare da vrše teror nad našim narodom. Brutalna okupacija je prisutna na prostoru Kosova i Metohije, a još veći teror nad Srbima tek kreće. Naša južna pokrajina je pod okupacijom NATO-a, a Aljbin Kurti vodi režim Četvrtog Rajha i gori je od Hitlera i Musolinija - tvrdio je Kovač.

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu koji se nalazi u nastavku teksta:

Pomoćnik direktora KCS Bojan Borovčanin ističe da dešavanja u Banjskoj liče na bunu protiv dahija kada su se Srbi digli protiv Turaka, a sada su Srbi ustali protiv modernog dahije Aljbina Kurtija.

- Ne smemo da odvajamo Kosovo od Metohije to je jedna celina koja čini srce Srbije. Dešavanja u Banjskoj liče na bunu protiv dahija kada su se Srbi digli protiv Turaka, a sada su Srbi ustali protiv modernog dahije Aljbina Kurtija i njegovog terora - kazao je Borovčanin.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da Zapadu nije jasno šta za nas znači Kosovo i Metohija i da zato iz neznanja pljuju po našem nasleđu i našem teritorijalnom integritetu.

- Strancima i Zapadu nije jasno šta za nas znači Kosovo i Metohija i zato iz neznanja pljuju po našem nasleđu i našem teritorijalnom integritetu. Ne shvataju da naša deca, kada se rode, prvo što uče su reči tata, mama i Kosovo je srce Srbije - zaključio je Borovčanin.