Autor: Informer.rs

06.10.2023.

10:42

Foto: Pedja Milosavljević

TV

Opština Savski Venac dobija novi sjaj! Vidović: Prokop će biti otvoren 20. oktobra! (VIDEO)

Predsednik opštine Savski Venac Miloš Vidović istakao je da je izgradnja dečije bolnice Tiršova 2 trenutno u toku i da će završetak radova na železničkoj stanici Prokop biti 20. oktobra.

- Za mene je simbol Savskog Venca Beograd na vodi koji je promenio kompletan izgled Beograda, 20. oktobra otvaramo Železničku stanicu Prokop i gradimo dečiju bolnicu Tiršova 2, u međuvremenu radimo na realizaciji i drugih projekata. Četvrtkom držim otvorena vrata za sve građane koji imaju bilo kakve primedbe ili predloge i moram priznati da je odziv bio pozitivan. Prva faza izgradnje Sarajevske do ulice Miloša Pocerca je završena, a druga faza je u toku - rekao je Vidović.

Informer

Vidović je dodao da je otovren novi servisni centar za penzionere kako bi im pružio nove mogućnosti ali i olakšao bilo šta što se tiče administracije.

- Početkom septembra smo otvorili senior servis centar koji najstarijim građanima omogućava da lakše mogu da rešavaju pitanja administracije u samoj opštini. Pored toga smo omogućili penzionerima izlete i rekreaciju potpuno besplatno - rekao je Vidović.

Celu emisiju možete pogledati u videu: