Autor: Informer.rs

08.10.2023.

10:05

Foto: Informer

TV

Amerika se uključuje u sukob u Izraelu?! Kapetan Dragan: Počeo Treći svetski rat! (VIDEO)

Novinar Duško Vukajlović navodi da je ovo početak nekog većeg sukoba i da su sa velikim fanatizmom palestinski ekstremisti ušliu ovaj sukob, kao i da je Evropa na potencijalnom udaru.

- Možda je ovo početak nekog većeg sukoba i sa velikim fanatizmom su ušli palestinski ekstremisti u ovaj sukob. Sponzori Hamasa dolaze mahom iz arapskih zemalja, a oružje dolazi sa svih strana sveta. MOSAD i CIA su zakazali i nisu mogli da predvide napad Hamasa, a sada zbog svega toga i Evropa će biti na udaru - govorio je Vukajlović.

Informer

Dragan Vasiljković govori o tome da je ovo početak Trećeg svetskog rata i da je Izrael je 51. država Sjedinjenih Američkih Država i da će se samim tim i Amerika će se uključiti u rat.

- Ovo je početak Trećeg svetskog rata hteli mi to da priznamo ili ne. Izrael je samo 51. država Sjedinjenih Američkih Država, pa pogledajte koliko ima vojnika u službi izraelske vojske i samim tim i Amerika će se uključiti u rat. Sada će i ovde početi opšti sukob između Istoka i Zapada i to je neminovno - kazao je Vasiljković.

Informer

Novinar Marko Lakić ističe da će Izrael sve sravniti sa zemljom i da će povratiti svu teritoriju na pređašnje pozicije, kao i da su Palestinci uspeli da probiju linije odbrane Izraela, jer su se izraelske bezbednosne službe su se mnogo opustile.

- Izrael će sve sravniti sa zemljom i povratiće svu teritoriju na pređašnje pozicije. Palestinci su uspeli da probiju linije odbrane Izraela, jer su se izraelske bezbednosne službe mnogo opustile i na taj način je Hamas uspeo da izvrši masovni napad - rekao je Lakić.

Informer

Lakić kaže i da Hamas šalje poruku arapskom svetu da je jak i da može da se izbori, dok su Palestinci žrtve tih ekstremista i smatra da će Izrael da pobedi bez problema.

- Koliko je veliki ovaj napad svedoči to i da je poginuo izraelski komandant, kao i to da su Palestinci upali u nekoliko naseljenih mesta ubijali sve pred sobom. Hamas šalje poruku arapskom svetu da je jak i da može da se izbori, dok su Palestinci žrtve tih ekstremista i smatram da će Izrael da pobedi bez problema - zaključio je Lakić.

Celu emisiju "Info jutra" pogledajte u videu ispod i saznajte da li će doći do Trećeg svetskog rata: