Autor: Informer.rs

12.10.2023.

11:23

Foto: Informer

TV

Licemerje međunarodne zajednice! Potpredsednica Skupštine Srbije otkrila ko treba da bude u KFOR kako bi Srbi bili sigurni! (VIDEO)

Potpredsednica Skupštine Srbije Snežana Paunović navela je kako današnja opozicija prepisuje metode koje su korišćene za vreme pada Slobodana Miloševića da bi došla do vlasti.

- Kurti koristi slučaj u Banjskoj kao izgovor da pokrije svoj teror poput upada u klinički centar, da bi našao neko fiktivno oružje. Opozicija je govorila da padom Miloševića dolazi bolje vreme za Srbiju, a sve što su uradili kad su došli na vlast, je podela kolača između sebe i puštanje Zapada da se meša u našu politiku. Ova prepisivačka opozicija dana,s isto to tvrdi za Vučića samo kako bi došli do fotelje. Kurti očigledno nema svest da većina članica UN ne priznaje njegovu lažnu državu - rekla je Paunovićeva.

Informer

Paunovićeva je dodala da bi prisustvom srpskih vojnika u KFOR šanse za stradanje i zlostavljanje srpskog stanovništva na KiM bile daleko manje.

- Interesantno je da kada su Srbi sa KiM stradali od strane pripadnike lažne policije Kosova, opozicija i međunarodna zajednica su ćutali, ali čim je srpsko stanovništvo pokušalo da se odbrani prozvani su teroristima. Kada se pojavila teroristička OVK, ubijali su policajce na radnom mestu, koji nisu ugrožavali ničiju bezbednost i svoje klanje i terorizam prozvali oslobodilačkom borbom. Da je srpskih vojnika bilo u KFOR male bi bile šanse da bi došlo ovolikog zlostavljanja Srba i zataškavanje istine - rekla je Paunovićeva.

Celu emisiju možete pogledati u videu: