16.10.2023.

12:30

Foto: Sputnjiku ustupila ekipa filma/Božidar Živanović

TV

Hit serija "Crna svadba" samo na Informer TV! Slavko Štimac u ulozi brutalnog ubice (VIDEO)

Jedna od najboljih srpskih serija poslednjih godina, "Crna svadba", počinje sa emitovanjem na Informer TV! 

Svakog dana, počevši od 19. oktobra sa početkom u 20 časova, imaćete priliku da pratite ovaj triler sa elementima misterije i horora, režisera Nemanje Ćipranića.

Sjajni scenario i vrhunska produkcija prikovaće vas za male ekrane, a glumačka ekipa predvođena Slavkom Štimcem napravila je dobitnu kombinaciju zbog čega je serija doživela odličan prijem kod publike.

Informer

Glumac Slavko Štimac

Specifičan naziv "Crna svadba" dolazi od starog vlaškog obreda u kojem prilikom smrti mladog muškarca koji je godištem stasao za ženidbu, on biva sahranjen u svadbenom odelu, a ispraća ga verenica ili neka druga devojka odevena u venčanicu. Ovom pričom otključavamo misteriju gde se prepliću vlaška magija i tajanstveni centri moći, u borbi dobra i zla koja traje vekovima.

Priča počinje u malom mestu u Istočnoj Srbiji gde Mitar (Slavko Štimac), inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način počini masakr ubivši 12 komšija. Mitar puca sebi u glavu, ali čudnim spletom okolnosti ipak ostaje živ.

Informer

Scena iz serije "Crna svadba"

Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar (Uliks Fehmiu), pripadnik BIA i inspektori Tomic (Nikola Kojo) i Blagojević (Nebojša Milovanović) pozivaju Natašu (Jelena Đokić), renomiranog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv.

Pored Slavka Štimca glavne uloge u seriji tumače i Uliks Fehmiu, Nikola Kojo, Jelena Đokić i Zlatan Vidović.