Autor: Informer.rs

15.10.2023.

09:04

Foto: Shutterstock, Tanjug/AP Photo/Fatima Shbair, Masha Bandjur

TV

(VIDEO) Ceo svet će biti u ratu zbog Izraela?! Kojčić: Potegnuće se nuklearno oružje i neće biti primirja na Bliskom istoku!

Politički filozof Dragoljub Kojčić ističe da se na Bliskom istoku već hiljadama godina dešavaju različiti sukobi i da je ovo je bio bezočan teroristički napad na Izrael, ali i da Izrael nije nevin jer su i oni pravili razne sukobe.

- Na Bliskom istoku se već hiljadama godina dešavaju različiti sukobi i živimo u vremenu gde se konstantno događaju ratovi. Ovo je bio bezočan teroristički napad na Izrael, ali i Izrael nije nevin jer su i oni pravili razne sukobe - rekao je Kojčić.

Informer

Prema rečima našeg sagovornika rat u Izraelu je nepredvidiv, ali i da nije nemoguće da se desi ogroman svetski sukob u kom će se koristiti nuklearno oružje, kao i da se neće skoro desiti primirje između Izraela i Palestine i islamski svet će se ujediniti.

- Nalazimo se pred velikim konfliktom koji će zahvatiti ceo svet, jer rat u Izraelu ima takav zamah da ne znamo kako će da se završi i nije nemoguće da se desi ogroman svetski sukob u kom će se koristiti nuklearno oružje. Smatram da se primirje neće skoro desiti i da će ovaj konflikt trajati. Arapska solidarnost postoji i islamski svet će se homogenizovati i ujediniti protiv svih koje smatraju neprijateljima - zaključio je Kojčić.

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod: