Autor: Informer.rs

15.10.2023.

13:21

Foto: Masha Bandjur

TV

Oprez roditelji! Pedofili vrebaju svuda oko nas! (VIDEO)

Advokat Mladen Magdelinić navodi da je donet je niz zakona kojima se štite deca i žrtve pedofila, ali i pooštravanje kazne za izvršioce krivičnih dela.

- Donet je niz zakona kojima se štite deca i mladi koje su žrtve pedofila, ali i pooštravanje kazne za izvršioce krivičnih dela. Marijin zakon je donet da bi mogla da se napravi evidencija svih lica koja su izvršili krivična dela pedofilije - objasnio je Magdelinić.

Informer

Pedagog Marija Ranđelović je istakla da je pedofilima je veoma dostupan sadržaj na internetu, kao i sama deca koja su u modernim vremenima sve više prisutna na društvenim mrežama.

- Pedofilima je veoma dostupan sadržaj na internetu, kao i sama deca koja su u modernim vremenima sve više prisutna na društvenim mrežama. Pedofili obično biraju psihički slabiju decu i koriste na sve načine psihološke trikove da obmanu dete - rekla je Ranđelović.

Informer

Naša sagovornica dodaje i da u našem okruženju vrebaju pritajeni pedofili koji mogu da budu bilo ko, pa čak i članovi familije, a takođe apeluje na roditelje da ne kače slike svoje dece na internet.

- Nekada u našem okruženju vrebaju pritajeni pedofili koji mogu da budu bilo ko, pa čak i članovi familije, a takođe apelujem na roditelje da ne kače slike svoje dece na društvene mreže i internet, jer fotografije njihove dece mogu vrlo lako da završe u rukama pedofila - zaključila je Ranđelović.

Čitavu emisiju obavezno pogledajte u videu koji se nalazi ovde: