Autor: Informer.rs

15.10.2023.

17:50

Foto: Informer

TV

Ojdanić otkrio najveće švalere naše scene! Elektra Elit za noć sa klijentom ubira malo bogatstvo! (VIDEO)

Folk pevač Era Ojdanić naveo je kako smatra da je najveći švaler domaće scene bio Milovan Ilić Minimaks koji je mogao da ima koju god ženu je hteo. 

- Najveći skandal majstor današnjice sam ja, kada sam bio mali bio sam nestašan i nije me držalo mesto. Kad sam jednom prilikom putovao u Australiju, imao priliku da sretnem najlepše devojke sa naših prostora koje su se tamo opredelile za prostituciju. Najveći švaler naše scene bio je Milovan Ilić Minimaks koji je mogao prstom da bira ženu koja mu se sviđa - rekao je Ojdanić.

Informer

Prostitutka i pevačica Elektra Elit istakla je da je njen najredovniji klijent ,stariji gospodin od 84 godine koji joj plaća 3000 franaka samo za razgovor bez preterane intimnosti.

Za tri godine moje karijere u Srbiji, jedino sam imala okršaj sa Vendi, ali sem toga nisam imala neprijatnosti. Elitna prostitutka ne postoji, to je samo epitet na Balkanu, međutim postoje elitni klijenti. Najveću podršku imam od svoje bivše supruge i dece, u hotelu gde  poslujem, nemam dodira sa drugim devojkama koje se bave prostitucijom, sem što mi plaćaju za sobu. Muškarci se najviše lože na žene koje su poznate. Moj najredovniji klijent je stariji gospodin od 84 godine, koji za veče plaća 3000 franaka, samo da bi pričali bez ikakve intimnosti. Puno naših pevačica žive život prostitutki iako to nisu, jer su se udale za mučkarce koji ih tretiraju kao da su im makroi - rekla je Elektra.

Informer

Novinar Srđan Zelembaba Zele objasnio je kako su pojedini skandali scenirani, jer postoje ljudi koji žele po svaku scenu da se nađu u žiži javnosti i interesovanja.

- Svaka javna ličnost je potencijalni skandal majstor, kao što su Jelena Karleuša i Aca Lukas. Imamo ljude koji žele da budu poznati pa nastoje da sceniraju skandale kako bi se probili. Kebin skandal u vezi vanbračnog sina je bio dugo aktuelan. Nekada su se skandali mnogo lakše krili, jer nije bilo društvenih mreža. Lepu Brenu je takođe pogodio skandal, kad su je slikali u toplesu pa ni nju to nije zaobišlo - rekao je Zelembaba.

Celu emisiju možete pogledati u videu: