Autor: Informer.rs

17.10.2023.

12:18

Foto: Maša Banđur

TV

(VIDEO) Ova influenserka je pobedila rak i to u trudnoći! Nastasja: Nisu mi saopštili da imam kancer sve dok se nisam porodila!

Infulenserka Nastasja Nedimović kaže da je imala 27 godina kad joj je otkriven rak i to u vreme trudnoće, a prvi znaci ove bolesti su bili nenormalan umor i veliki bolove u leđima i to su lekari pripisali trudnoći, a ne kanceru.

- Imala sam 27 godina kad mi je otkriven rak i to u vreme trudnoće. Prvi znaci da mi se nešto dešava bilo je da sam imala nenormalan umor i velike bolove u leđima, doktori su mislili da je sve to posledica trudnoće, ali se ispostavilo da je bilo ono najgore - rekla je Nedimović.

Informer

Prema rečima naše sagovornice kada su joj lekari uradili skeniranje koštane srži otkrili su da je u pitanju rak, ali joj nisu saopštili ovu vest sve dok se nije porodila i da se beba rodila živa i zdrava.

- Kada su mi uradili skeniranje koštane srži otkrili su da je u pitanju rak, ali nisu mi saopštili ovu vest sve dok se nisam porodila, da ne bih doživela šok. Bile su loše prognoze da će rak uticati na moje dete, ali srećom beba je došla na svet živa i zdrava - objasnila je Nedimović.

Ovu potresnu emisiju pogledajte u videu koji se nalazi ispod: