Autor: Informer.rs

18.10.2023.

10:13

Foto: Pedja Milosavljević

TV

U Javnom servisu vlada opšti haos! Đilas reketira RTS i isisava novac iz naših džepova! (VIDEO)

Urednik portala "Pištaljka" Vladimir Radomirović tvrdi da se novac izvlači sa RTS već decenijama još od vlasti Demokratske stranke, ali iako ta stranka nije više na vlasti, Dragan Đilas i dalje posredno uzima novac RTS-u.

- RTS je plaćao privatne produkcije da prave zabavni program i da daje na korišćenje tim produkcijama svoje resurse, studije i ljudstvo. Novac se izvlači sa RTS već decenijama još od vlasti Demokratske stranke, ali iako ta stranka nije više na vlasti, Đilas i dalje posredno isisava novac RTS-u - rekao je Radomirović.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da RTS mora sam da pravi emisije, a ne da zavisi od privatnih produkcija, kao i da tek kada je u javnost puštena već o proneveri novca, tužilaštvo je tada reagovalo.

- Kapacitet javnog servisa je impozantan i smatram da RTS mora sam da pravi emisije, a ne da privatna produkcija pravi sve zabavne emisije. Tek kada smo objavili tekst o krađi novca na našem portalu, tužilaštvo je reagovalo na dokaze o milionskoj proneveri novca RTS-ovih glavnih odgovornih lica - zaključio je Radomirović.

Ne propustite da pogledate čitavu emisiju u videu koji se nalazi ispod teksta: