19.10.2023.

23:52

Foto: Miloš Rafailović

TV

Trojici Srba sa Kosova i Metohije produžen pritvor za još dva meseca! Za više informacija pogledajte Dnevnik televizije Informer! (VIDEO)

-Trojici Srba sa Kosova i Metohije koji se terete za navodni ratni zločin produžen pritvor za još dva meseca. Branilac Zorana Kostića rekao je da će u roku od 24 časa podneti žalbu. Iz zahteva tužilaštva može se jasno videti da nisu imali dokaze. 

-Za sutra je zakazana svečana ceremonija otvaranja nove železničke stanice Prokop. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će sutra u 18 časova prisustvovati ovoj ceremoniji.

-Za sto godina u GAK-u rođeno više od milion beba. Za televiziju Informer direktor klinike GAK, doktor Aleksandar Stefanović izjavio je da je ovo veoma značajan dan za srpsku medicinu, kao i to da klinika nikada nije zatvorila svoja vrata, čak ni za vreme rata.

-Sve je veći rizik da palestinsko-izraelski sukob eskalira. Amerikancima se savetuje da ne putuju u Iran. 

-Zlatibor je bio i ostao najatraktivnija turistička destinacija u Srbiji. Turistička sezona na ovoj planini traje 365 dana u godini. Za turiste nezaobilazna je zlatiborska pijaca na kojoj se može naći kajmak, sir, prišuta, ali i suveniri.

-Za 400 najugroženih Piroćanaca, narodna kuhinja predstavlja jedini izvor. Korisnici su uglavnom zadovoljni hranom, mada kažu da bi bilo lepo da ima više mesa u obrocima. Bilo bi lepo i da budu raznovrsniji.

-Za dane vikenda počinje zimsko računanje vremena praćeno letnjim temperaturama.

Dnevnik televizije Informer pogledajte u videu ispod:

 
$bp("Brid_97752331", {"id":"34926","width":"16","height":"9","video":"1447180"});