Autor: Informer.rs

22.10.2023.

09:36

Foto: Peđa Milosavljević

TV

Plaćenički mediji rade protiv Srbije! Kena: Đilas kontroliše opoziciju i ne priznaje tuđe mišljenje! (VIDEO)

Potpredsednica SRS Vjerica Radeta istakla je kako Laičak nije pomenuo srpske žrtve na Kosovu i Metohiji i da su sastanci sa čuvenom petorkom formalnost jer oni nisu na strani Srbije.

Mi ćemo rešiti problem Kosova i Metohije kada se rešavanje vrati na nivo Ujedinjenih nacija. Tražili smo da se naše bezbednosne snage vrate na KiM što je odbijeno, sa izgovorom da KFOR može da održava bezbednost, što vidimo da nije slučaj. Laičak nijednom nije pomenuo šta se Srbima desilo, koliko ih je ubijeno, oteto ili nestalo u proteklih nekoliko decenija. Dolaženje ovih petorki, četvorki ili kako već, je samo formalnog karaktera jer oni nisu tu da podrže Srbiju. Problem Srbije je što dozvoljava funkcionisanje plaćeničkih medija jer imate televizije koje ovde nisu registrovane i ne plaćaju porez, a upravo od njih najviše gadosti slušamo o Srbiji, a pošto ne mogu biti tuženi mogu slobodno da šire laži - rekla je Radeta. 

Informer

Pedja Milosavljević

Radoslav Milojičić Kena iz Srpske levice naveo je kako u opoziciji nema mesta za razmenu mišljenja, već Dragan Đilas upravlja opozicijom i time da li će se bojkotovati ili izlaziti na proteste.

- Mi bez petorke u kojoj je Eskobar, ne možemo rešiti problem na KiM, jer je Amerika prva priznala lažnu državu, a njen cilj je da ona opstane. Događaj u Banjskoj nam je pokazao da je malo potrebno da tamo dođe do rata. Nije mi jasno zašto opozicija aktivno radi protiv Srbije, jer oni predvođeni Đilasom samo žele da dođu na vlast. Dragan Đilas rukovodi opozicijom gde nema prava razmene mišljenja već kada on naredi da se protestuje ili bojkotuje, nema prostora za razgovor ili sugestiju - rekao je Milojičić.

Celu emisiju možete pogledati u videu: