Autor: Informer.rs

25.10.2023.

17:13

Foto: Zoran Sinko

TV

Sudbina nam je određena odmah po rođenju? Astrolozi otkrivaju koji horoskopski znak ima najviše sreće! (VIDEO)

Astrolog Dušan Cincović tvrdi da mesto i vreme rođenja određuje zvezdama sudbinu života, a da su osobe u znaku Strelca najsrećnije i imaju najviše uspeha u životu.

- Ako smo mi u stanju da spoznamo neke stvari, onda možemo da utičemo na sudbinu i događanja. U odnosu na mesto i vreme rođenja, tako nam je i zapisana sudbina u zvezdama, a sve to možemo da spoznamo astrologijom. Osobe koje su u znaku Strelca su najsrećnije i imaju najviše uspeha u životu - naveo je Cincović. 

Informer

Astrolog Ivana Minović kaže da nam je sudbina predodređena već po rođenju i da bavljenjem astrologijom možemo da promenimo našu sudbinu.

- Pozicijom i uticajem planeta i prilikom rođenja nam je već predodređena sudbina. Slušajući savete astrologa ili ako se bavimo time možemo da utičemo na naš život, ali ne možemo potpuno da promenimo našu sudbinu već samo delimično - kazala je Minović.

Informer

Numerolog Vesna Virgo ističe da je vreme i uzrok smrti uvek dostupan ako možemo da ih predodredimo i da ne trebamo da se plašimo smrti i uticaja sudbine.

- Verujemo u sudbinu, jer je ona unapred predodređena i zacrtana. Vreme smrti i uzrok nam je uvek dostupan ako možemo da je predodredimo i ne trebamo da se plašimo smrti i sudbine - rekla je Virgo.

Informer

Vesna Virgo

Naša sagovornica smatra i da karma ne utiče toliko na život i da dobri ljudi ponekad imaju lošu sudbinu, jer su im zvezde već odredile usud.

- Smatram da karma ne utiče toliko na život već kako živimo u trenutku i kako smo živeli u prethodnim životima. Puno puta se susretnemo sa ljudima koji su dobri, ali imaju lošu sudbinu i karmu, to nije posledica njihove dobrote u životu već time što su im zvezde već odredile usud - zaključila je Virgo.

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod: