Autor: Informer.rs

30.10.2023.

09:36

Foto: Informer/shutterstock/ap

TV

Putin sprema ofanzivu koja će potpuno uništiti NATO u Ukrajini: Rusija ne zaustavlja pobednički rat! (VIDEO)

Stručnjak za bezbednost Nikola Antić ističe da je Zapad uvek lagao Rusiju o širenju NATO-a i da će na proleće će Putin pokrenuti ofanzivu koja će pregaziti NATO i ukrajinsku vojsku.

- Zapad je uvek lagao Rusiju, obećali su Gorbačovu da se neće širiti na istok, ali eto sad NATO-a na granicama Rusije. Nema smisla ništa dogovarati i pregovarati sa Zapadom, jer su licemerni i gledaju samo svoje interese. U toku zime će Rusi krenuti u operacije oslobađanja, na proleće će Putin pokrenuti ofanzivu koja će pregaziti NATO i ukrajinsku vojsku - naveo je Antić.

Informer

Pisac i novinar Dejan Lučić kaže da Rusija mora da pobedi definitivno i namerne svoj mir i porazi zapadnu politiku koja je večito pravila teroriste i sukobe na svet.

- Rat u Ukrajini i rat u Gazi su dve iste priče, a prvo moramo da znamo ko je sve uključen u igru. Rusija mora da pobedi definitivno i namerne svoj mir i porazi zapadnu politiku koja je večito pravila teroriste i sukobe na svetu - rekao je Lučić.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da Rusija neće zaustaviti pobednički rat da bi Zapad naoružavao Ukrajinu i da je Zapad oduvek hteo da uništi Rusiju, ali to Vladimir Putin neće dozvoliti i ide ka konačnoj pobedi i uništenju NATO-a u Ukrajini.

- Rusija nikada ne bi zaustavila pobednički rat kao što Zapad želi da bi naoružao Ukrajinu, a Rusija mora da nametne mir i da pobedi Ukrajinu koja treba da kapitulira i da NATO bude uništen potpuno na frontu. Zapad je oduvek želeo da uništi Rusiju, to nije uspelo Napoleonu i Hitleru, a sada neće ni NATO-u, jer Putin ide ka konačnoj pobedi i uništenju Ukrajine i zapadnih sila - kazao je Lučić.

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu ispod: