Autor: Informer.rs

04.11.2023.

09:33

Foto: Pedja Milosavljević

TV

Rusija stub odbrane protiv satanizma! Radenović: Zapad želi da osudi Vladimira Putina na smrt! (VIDEO)

Analitičar Srba Filipović navodi da smo kao sve svi poraženi u ratovima, jer smatra da sve treba dogovoriti za stolom, a da je sukob u Ukrajini otvorio nova žarišta po svetu i da je turski predsednik Erdogan izjavio da sledi veliki rat krsta i polumeseca.

- Nije bitno ko je napravio sto metara napred ili nazad i smatram da su ogromne žrtve a ponajviše ima ukrajinskih žrtava. Kao svet smo svi poraženi u ratovima, jer smatram da sve treba dogovoriti za stolom. Sukob u Ukrajini je otvorio nova žarišta po svetu, a turski predsednik Erdogan je izjavio da sledi veliki rat krsta i polumeseca - kazao je Filipović.

Informer

Srba Filipović

Prof. dr. Dragan Radenović ističe da su se Rusi samo branili od Ukrajinaca i da moral i etika više ne postoje na Zapadu i to je dovelo do urušavanja cele civilizacije.

- Rat koji se dešava u Ukrajini se desila iz borbe Rusa da se odbrane od decenijskog ugnjetavanja. Moral i etika više ne postoji na Zapadu i to je dovelo do urušavanja cele civilizacije. Zapad, a ponajviše SAD su urušili civilizaciju i oni su krivi za ratove i nestanak moralnih normi - kazao je Radenović.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da je Zapad i Haški tribunal osuđivao naše generale, a da sada žele da osude na smrt predsednika Rusije Vladimira Putina i da je Zapad je započeo satanističko doba, ali da je stub odbrane od toga je Putin i Rusija.

- Ukrajina nije htela da dozvoli Rusima da žive na njihovom tlu i hteli su da ih proteraju, pa je Putin morao da započne specijalnu operaciju. Zapad i Haški tribunal je osuđivao i naše generale, a sada žele da osude na smrt predsednika Rusije Vladimira Putina. Najveća pobeda satane je zato što nas je ubedio da ne postoji i Zapad je započeo satanističko doba, ali stub odbrane od toga je Putin i Rusija - zaključio je Radenović.

Celu emisiju obavezno pogledajte u videu koji se nalazi ispod: