Autor: Informer.rs

05.11.2023.

09:01

Foto: Informer

TV

(VIDEO) Mladost je uvek prednost, a ne mana! Ministar Milićević: Ostanite u Srbiji da zajedno gradimo budućnost za našu zemlju!

Ministar bez portfelja Đorđe Milićević ističe da inicijativa je krenula od kancelarije za mlade i na mladima svet ostaje i da pričaju sa mladima bez politike, već samo o unapređenju mladih života i ostanka u Srbiji posle završenog školovanja.

- Inicijativa je krenula od kancelarije za mlade i na mladima svet ostaje, mladost je uvek prednost, a ne mana. Pričamo sa mladima bez politike, već samo o unapređenju mladih života i ostanka u Srbiji posle završenog školovanja i neću da se opredelim za razgovor sa mladima samo u dijaspori, već u regionu, ali i u našoj Srbiji - kazao je Milićević.

Informer

Ministar kaže da je Vlada Republike Srbije kolektivni organ i treba zajedno da grade budućnost za našu zemlju i da izbori ne trebaju sad da budu u centru pažnje, već bolji život za naše mlade građane.

- Mladi su se navikli da dođe ministar na neku tribinu za mlade i priča o politici, ali ja tako ne radim, već želim da saslušam sva pitanja mladih. Vlada Republike Srbije je kolektivni organ i treba zajedno da gradimo budućnost za našu zemlju. Izbori ne trebaju sad da budu u centru pažnje, već bolji život za naše mlade građane - rekao je Milićević.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: