Autor: Informer.rs

05.11.2023.

12:47

Foto: Informer

TV

Nova hit triler serija "Tunel": Reditelj otkrio detalje, a evo kada kreće! (VIDEO)

Reditelj Petar Ristovski kaže da su prikupili razne informacije u saradnji sa policijom i na osnovu toga su napravili scenario, a da je ideja za seriju došla od iskustva pregovarača i da je sve bazirano na istinitim događajima.

- Imao sam prilike za svoj scenario koji sam razvijao da zakažem konsultacije u policiji i tada sam upoznao pregovarača koji mi je objasnio razne situacije i tako sam došao na ideju da napravim ovu seriju. Prikupili smo razne informacije u saradnji sa policijom i na osnovu toga smo napravili scenario i sve je bazirano istinitim događajima, a serija premijerno počinje 11.11. 2023 u 9 sati - kazao je Ristovski. 

Informer

Glumica Minja Peković navodi da je bila presrećna što je dobila ulogu i da za ovu ulogu u seriji se susrela sama sa sobom i nekim strahovima, kao što su vožnja automobila i pucanje iz oružja.

- Ja sam ulogu dobila na kastingu i bila sam presrećna da ću biti deo ekipe. Priželjkivala sam da uđem u ovu seriju, jer mi je delovala kao nešto zanimljivo. Za ovu ulogu u seriji sam se susrela sama sa sobom i nekim strahovima, kao što su vožnja automobila i pucanje iz oružja - rekla je Peković.

Celu emisiju Info dana pogledajte u videu ispod: