Autor: Informer.rs

22.11.2023.

17:50

Foto: Informer

TV

Kompleksi nas uništavaju: Sve više ljudi pati od njih, a evo šta ih izaziva (VIDEO)

Iva Medić iz "Mediva" estetik centra, navodi da današnje devojke se dosta kompleksiraju od društvenih mreža i mnogih društvenih normi i da zato žele da rade operacije, iako su mlade i lepe.

- Mi negujemo i unutrašnju i spoljašnju estetitku, kada kod mene dođu žene koje žele bez ikakvog rada, truda i treninga postanu zgodne i zdrave, to ne može preko noći da se desi. U svom centru imamo dosta delotvornih terapija, ali ništa ne može bez zdrave ishrane i treninga. Današnje devojke se dosta kompleksiraju od društvenih mreža i mnogih društvenih normi i zato žele da rade operacije iako su mlade i lepe - rekla je Medić.

Informer

Trener Nikola Milošević ističe da vremenom čovek shvati suštinu sebe i da ako je jedino što poseduje lepota, onda je prazan iznutra i da su društvene mreže uzrok kompleksima.

- Mnogi nisu svesni opasnosti kompleksa koji mogu da se ispolje kasnije i da budu psihički opterećeni time. Vremenom čovek shvati suštinu sebe i ako je jedino što poseduje lepota, onda je prazan iznutra, jer ono što se nalazi u nama je najbitnije. Svega je uvek bilo, ali ekspanzija kompleksa se desila pojavom društvenih mreža - kazao je Milošević.