Autor: Informer.rs

30.11.2023.

17:56

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Ekskluzivno! MMA borac tvrdi: Marko Džek je težak pedofil i bolesnik, slao polni organ maloletnicama! (VIDEO)

Marko Bojković, MMA borac kaže da je dobio u posed slike razgovora influensera Marka Džeka i maloletnica, koje je kasnije objavio i smatra da je Marko DžekMM lud i bolesnik.

- Dobio sam u posed skrinšotove razgovora Marka Milovanovića, poznatijeg kao Marko Džek sa maloletnicama. Javio mi se na društvenoj mreži i rekao mi je da sam lep, pa sam pomislio da je gej. Prvo sam mislio da se folira na TikToku, ali kada sam ga upoznao video sam da je dečko debil. Mislio sam da je lik samo sa dijagnozom, ali je potpuno jasno da je bolesnik sa prebačajima. Počeo je da me proziva preko društvenih mreža, a posle sam dobio u posed skrinšotove razgovora sa maloletnicama i neprimerene razgovore i slike koje sam objavio - kazao je Bojković.

Informer

Prema rečima Marka Bojkovića navodi da je slao polni organ maloletnicama i da mora da se stane na put pedofiliji i takvim ljudima.

- Govorio je devojčicama da su nebitne godine, slao je polni organ maloletnim devojkama, a to je čista pedofilija. Moramo da se pokrenemo svi i stanemo na put takvim ljudima, koji postanu poznati preko glupiranja, a zapravo su debili. Postoje i još mnogi koji rade takve slične stvari i takve ljude treba razotkriti i zatvoriti - rekao je Bojković.

Obavezno saznajte sve informacije o ovom događaju u videu ispod: