Autor: Informer.rs

01.12.2023.

13:18

Foto: Masha Bandjur

TV

Upoznavanje na brzinu! Mladi za 3 minuta treba da nađu životne partnere! (VIDEO)

Organizatorka Tijana Majkić istakla je prilikom upoznavanja muškarci budu ti koji preuzimaju vodeću ulogu, kao i da ih nije sramota da priznaju da su sami i zbog čega.

- Spid dejting je brzo upoznavanje da za kratko vreme da vidite da li vam neko odgovara i bitan je prvi kontakt. Poenta svega jeste da oživimo uživo upoznavanje, stvar je baš u tome da tokom te brze konverzacije razmišljate dinamično i instinktivno obraćanjem pažnje na sve detalje kod osobe. Živ kontakt je nešto što ne može da bude zamenjeno. Muškarci su imali primarnu ulogu osvajača u društvu, ali su podsvesno počeli da je gube jačanjem žena, jer su nervozni da se neće dopasti devojci. Devojke se manje prijavljuju na spid dejting, jer su otvoreniji, a žene obično odustanu u poslednjem momentu i muškarci su uvek ti koji probijaju led i ne srame se toga što su sami - rekla je Majkićeva.

Informer

 

Edukator Muško-ženskih odnosa Miloš Koprivica objasnio je kako momci koji mu se javljaju najčešće imaju problem da priđu devojci i na koji način da održe konverzaciju i "zabave" devojku.

- Radim sa muškarcima koji nisu preterano uspešni u odnosu sa ženama. Svako treba da pobedi svoje socijalne strahove i da nauče da izraze sebe pred ženom koja im se dopada. Momci najčešće imaju strah od prilaska i ne znaju u kom smeru i kako treba da teče konverzacija. Oni žele da se razviju kao osobe kako bi samim tim bili i privlačni devojkama. Mnogi muškarci me pitaju kako da zabave devojku, ali stvar nije u tome poenta je da radiš stvari koje tebe čine srećnim i neko će uvek želeti da ti se priključi u tome - rekao je Koprtivica.

Celu emisiju možete pogledati u videu: