Autor: Informer.rs

03.12.2023.

10:33

Foto: shutterstock/Informer

TV

Zelenskom se bliži kraj! Amerikanci prose na ulici dok njihova vlada šalje milione Ukrajini! (VIDEO)

Pukovnik Milan Jolović istakao je da nije moguće da Ukrajina povrati Krim i Donbas, jer Rusi planiraju da Krim brane istim intenzitetom kao da je u pitanju odbrana Moskve.

- Front je aktivan oko Bahmuta i Avdejevke, moral i panika su se pojavili u redovima ukrajinske vojske zbog prekida isporuke municije i oružja. Rusi mesečno proizvode milion i po granata što Ukrajina ne može da sustigne i zato je ovo prešlo u iscrpljujući rat. Rusi će zasigurno pobediti ako prestane podrša EU i SAD. Oni ne mogu vratiti ni Krim ni Donbas i Rusi planiraju da brane Krim jače nego Moskvu. Čim padne Ukrajina Zapad će početi da priča o pregovorima sa Rusijom, a Amerikanci ne znaju kako da Ukrajincima kažu da se predaju, jer su im do sada govorili da od predaje nema ništa - rekao je Jolović.

Informer

Urednik Pepo portala Petar Popović objasnio je da američki narod već postavlja pitanje svojoj vladi zašto imaju prosjake na ulicama i niske plate, doke se šalju milioni Ukrajini od koje oni nemaju ništa.

- Sumnjam da će Ukrajina postati član NATO pakta, jer se neće ni pregovarati u Kijevu zato što je on potpuno nebitan sad i jedini pregovori će se voditi između Moskve i Vašingtona. Rusija će biti ta koja će diktirati uslove na pregovorima kao pobednica ovog sukoba. Sankcije neće preterano oslabiti Ruse zato što im je zemlja puna resurasa za koje će oni uvek naći kupce. Zelenski je još potreban Zapadu, međutim američko društvo je podeljeno zbog izbora pa će SAD morati da revidiraju svoj stav prema Ukrajini. Američki narod već postavlja pitanje svojoj vlasti zbog čega imaju prosjake na ulicama i niske plate, dok se milioni šalju Ukrajini od koje oni nemaju ništa. Zelenski će na kraju ovog sukoba završiti u zatvoru ili na sudu negde u Londonu ili Vašingtonu - rekao je Popović.

Celu emisiju možete pogledati u videu: