09.12.2023.

15:31

Foto: Informer/tanjug

TV

Tajkunske rukoveti! Razobličene sve laži opozicije - Pogledajte dokumentarni film i uverite se! (VIDEO)

Vrhunac te prljave kampanje dogodio se kada je tajkunska N1 televizija objavila "dokumentarni" film o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kome je iznela gnusne laži na račun njega, kao i njegove porodice.

Iza ovog hora verbalnog nasilja političkih utvara uvek stoji isti dirigent - Dragan Đilas. Nekad u senci, nekad na pozornici, zavisno od svojih marketinško-političkih procena. 

Dirigent senka, političko-poslovni kameleon, već dve decenije obitava prvo na vlasti, sada i u opoziciji. Muzika za njegove uši nije ni ideologija, ni politika, već sredstva za sticanje bogatstva.

U ovom kratkometražnom filmu, između ostalog, prikazano je i svedočenje policajca kome je pretio lično tajkun Dragan Đilas, koji se pri rutinskoj kontroli služio vizit-kartom na engleskom jeziku, a ne ličnim ispravama. Tom prilikom Đilas mu je pretio otkazom, i govorio kako mu policijac na službenoj dužnosti ne može ništa.

Dragan Đilas nije osnovao svoju stranku već je kupio! Većinski je vlasnik Demokratske stranke, dok u drugim strankama bivšeg režima ili ima kontrolni paket akcija ili uticaj zahvaljujući novcu stečenom desetogodišnjom vlasti. 

Informer

 

Na mogućnost da se nespojivo spoji, levi, desni, proruski i prozapadni ujedine čim im ispred nosa nešto zamiriše na vlast još pre godinu dana upozoravao je i sam predsednik Srbije Aleksandar Vučić. 

Nosilac liste Dragana Đilasa, Marinika Tepić, nekada uzdanica Čankove lige, najpoznatija srpska politička preletačica i sama ne pamti broj stranaka koje je promenila.  Drugi nosilac Đilasove liste je Miroslav Aleksić, osnivač G17+, Dinkićev ekspert sa tastom u periodu od 2008. godine do 2012. godine oštetio je budžet Nacionalne službe za zapošljavanje u Trsteniku za 470.000 evra! 

Još jedan kandidat na Đilasovoj listi, večiti student Poljoprivrednog fakulteta, je 43-godišnji Radomir Lazović iz stranke "Ne davimo Beograd". Ovaj radnik u kulturi ostaće upamćen po citiranju stihova pesme pevačice Maje Berović, ni manje ni više, nego tokom skupštinske rasprave povodom Kosova i Metohije.

Više o lažima, malverzacijama i prljavim igrama opozicije pogledajte u dokumentarnom filmu "Tajkunske rukoveti":