Autor: Informer.rs

10.12.2023.

22:16

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

TV

Putin osvaja izbore, ali i Ukrajinu! Zapad kasno shvatio da ima posla sa ozbiljnim igračem! (VIDEO)

Marko Lakić, novinar "Politike" ističe da bi pobeda Rusije bila najbolja za ceo svet, a da Putin mora da zaokruži svoju vladavinu konačnom pobedom, kao i da Zapad neuspešno želi da uništi Putina.

- Vladimir Putin mora da završi ovaj rat i pobeda Rusije bi bila najbolja za ceo svet. Putin mora da zaokruži svoju vladavinu konačnom pobedom. Zapad će se baviti Putinom, ali pitanje je kako će se Putin baviti Zapadom u budućnosti i sigurno je da će Putin izaći kao pobednik. Ciljevi Zapada su isti kao i pre sto godina da unište Rusiju, ali ipak je bivši obaveštajac Vladimir Putin ozbiljan igrač - kazao je Lakić.

Informer

Prema rečima novinara "Politike" Vladimir Putin je dolaskom na vlast mnogo uticao na dalji razvoj Rusije i rešio je mnoge probleme koji su prouzrokovani padom Sovjetskog saveza, kao i da ga Rusi smatraju za obnovitelja Rusije.

- Velikom državom kao što je Rusija, treba čovek koji će pametno i čvrsto upravljati državom, kao što je Putin. Vladimir Putin je dolaskom na vlast povezao državu i mnogo je uticao na dalji razvoj Rusije. Kada je došao na visoko mesto u ruskoj politici, rešio je mnoge probleme koji su prouzrokovani padom Sovjetskog saveza, među njima i problem Čečenije, a Rusi smatraju aktuelnog predsednika za obnovitelja Rusije - istakao je Lakić.

Pisac Vladimir Đukanović navodi da će Putin zaokružiti svoju vlast time što će osvojiti sve teritorije gde žive Rusi, kao i da će ruski narod sigurno glasati za Putina.

- Putin će da zaokruži svoju vlast time što će osvojiti sve teritorije gde žive Rusi i smatram da će Putin vladati Rusijom do kraja svog života. Rusi radikalno razmišljaju i veći deo stanovništva ne zanima liberalna politika i na izborima u Rusiji, oni će sigurno glasati za čvrstog lidera kao što je Putin - objasnio je Đukanović.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da Rusi smatraju da je Putin spasitelj, kao i da je ruski predsednik nebrojeno puta najavio svoje postupke koje će učiniti, a to Zapad nije shvatio ozbiljno i da je to jedan od uzroka rata u Ukrajini.

- Gomila hoštaplera je rasparčala Rusiju tokom vladavine Jeljcina, a Zapadna ideja oduvek je bila da rasparča Rusiju, ali im to nije uspelo jer je Putin došao na vlast. Rusi smatraju da je Putin spasitelj i to je mnogo puta dokazao i zato ga narod voli. Ruski predsednik je nebrojeno puta najavio svoje postupke koje će učiniti, a to Zapad nije shvatio ozbiljno i zato je nastala specijalna operacija u Ukrajini - zaključio je Đukanović.