Autor: Informer.rs

11.12.2023.

13:04

Foto: Informer

TV

Doživite pravu "zimsku bajku" i to u Beogradu! Evo šta nas očekuje na manifestaciji za sve uzraste! (VIDEO)

Urednik programa "Zimska bajka" Vuk Žugić navodi da je posle samo  3 dana više od 100.000 posetilaca je došlo u Beograd na vodi da poseti manifestaciju "Zimska bajka" i da je program veoma raznovrsan.

- Posle samo 3 dana više od 100.000 posetilaca je došlo u Beograd na vodi da poseti manifestaciju "Zimska bajka". Postoji veoma raznovrsni program za decu ali i odrasle. Za decu postoje razne predstave i zanimljive aktivnosti, dok je bogat program za odrasle preko klizališta do pevača kao što su Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić i Ana Štajdohar, a oni su samo neki od njih - rekao je Žugić.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da je Beograd je definitivno dobio novu atrakciju, kao i da će ova manifestacija trajati sve do 8. januara.

- Beograd je definitivno dobio novu atrakciju i magija i divni ambijent dolazi do izražaja. Do 8. januara će "Zimska bajka" biti otvorena i to od 12 časova pa sve do 22 časa uveče. Očekujemo ogroman broj posetilaca i ove godine i pozivam sve da uživaju u pravoj zimskoj bajci, a najbolje od svega je što je ulaz besplatan - zaključio je Žugić.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:

Tagovi: