Autor: Informer.rs

16.12.2023.

09:58

Foto: Peđa Milosavljević

TV

Kakav nam je stan takav nam je život! Naši stanovi i kuće zrače energijom! (VIDEO)

Feng Šui stručnjak Sandra Drinčić navela je da Feng Šui nastaje u Kini kao umetnost življenja koju su kineski carevi vekovima čuvali za sebe dok ih neko na dvoru nije podelio sa narodom.

- Feng Šui je drevna kineska nauka koju povezujem sa tajnama Balkana, jer su telo i organizam u uzajamnom odnosu sa našim životnim prostorom. Bitno je da se ne ulazi u taman prostor bez osvetljenja i kada duša nije srećna ona će tražiti drugi dom. Feng Šui znači vetar i voda, a nekada je to kineski car držao za sebe dok neko tu tajnu nije odao javnosti. Na Balkanu smo imali Feng Šui na neki način samo se nismo setili da to nazovemo naukom - rekla je Drinčićeva.

Informer

 

Drinčićeva je dodala kako preko puta ulaznih vrata ne sme biti ogledalo jer ono izbacuje potencijal iz našeg života i šalje ga napolje van nađeg životnog prostora.

- Niko ne pita za savet zbog svog zadovoljstva već zbog informisanosti. Ako postoji nepoverenje među partnerima pretpostavlja se da je ostava preko puta ulaznih vrata, jer se u njoj skladišti sve, ako je to ogledalo ono izbacuje potencijalne mogućnosti iz našeg života. Ako uđete u nečiji dom, a on je previše taman to znači da je u pitanju neka stagnacija u njihovom životu, dok šarenilo znači kreativnost i pozitivnu energiju - rekla je Drinčićeva.

Celu emisiju možete pogledati u videu: