Autor: Informer.rs

17.12.2023.

13:15

Foto: Zoran Sinko

TV

Nasleđujemo ponašanje od roditelja! Otkrivene su tajne porodične konstalacije! (VIDEO)

Učitelj porodičnog rasporeda Vlado Ilić objasnio je kako porodična konstalacija predstavlja disciplinu pomoću koje možemo da prepoznamo svoj šablon ponašanja i promenimo ga na bolje.

- Nalazimo se u vremenu gde stres unosimo preko hrane i to dovodi do toga da te informacije u nama proizvode konflikte. Porodična konstalacija je metoda koja se koristi u celom svetu, a koja podstiče na hrabrost da se ne predstavljamo u lažnom svetlu i da se suočimo sa svojim obrascima ponašanja i transformišemo ih tako da sebi olakšamo život. Na sesije kod mene dolaze porodice sa decom, ali i ljudi u poznim godinama. Tema na sesijama može biti zdravstvena, partnerska ili životna, mi predstavnicima u grupi dozvolimo da posmatraju problematiku prolaznika i analiziraju ih. Na taj način dolazimo do korena problema energetskim putem - rekao je Ilić.

Informer

 

Ilić je dodao da osobi sa kojom smo imali seksualni odnos dajemo formalno pravo da bude deo naše porodice što nakon raskida otežava da nastavimo dalje sa svojim životom.

- Svaki partner sa kojim ste imali seksualni odnos dali ste mu formalno pravo da zauvek bude deo vaše porodice i tako se ti partneri nekada "nakače" emotivno i osobi ne ostavlja prostora za nekog drugog. Katarze se dešavaju na sesijama ne zato što imam čarobni štapić nego pomažem ljudima da skinu sa sebe balast prethodnih iskustava - rekao je Ilić.

Celu emisiju možete pogledati u videu: