Autor: Informer.rs

17.12.2023.

17:55

Foto: Shutterstock, Masha Bandjur

TV

Sarapa jasan: Svi imaju pravo da glasaju, izbori su praznik demokratije! (VIDEO)

Voditelj Predrag Sarapa ističe da svaka osoba ima pravo na glasanje i smatra da izbori trebaju da budu praznik demokratije.

- Desili su se neki incidenti i neregularnosti zbog određenih struktura i ličnosti, smatram da je to oličenje karaktera nekih političkih stranaka. Svaka osoba ima pravo na glasanje i svaki čovek treba da iskoristi to pravo. Smatram da izbori trebaju da budu praznik demokratije i oličenje našeg naroda. Plaši me jedino da ne dođe do pokušaja nereda na kraju izbora, zbog određenih političkih struktura - rekao je Sarapa.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da mu se ne sviđa što pojedine ljude nipodaštavaju pojedinci koji osuđuju ljude na osnovu toga gde su rođeni.

- Izborna krađa kod nas odavno ne postoji i neke priče nisu realne i napumpane su od strane pojedinaca. Meni se ne sviđa što pojedine ljude nipodaštavaju pojedinci koji osuđuju ljude na osnovu toga gde su rođeni. Neki politički pojedinci se gade naših sunarodnika koji imaju drugo državljavnstvo, ali im ne smetaju Šiptari koji imaju po nekoliko državljanstava - zaključio je Sarapa.