Autor: Informer.rs

18.12.2023.

18:57

Foto: Informer

TV

Pobeda Srbije! Pokušali mržnjom da se dočepaju vlasti, Vučić pokazao snagu naroda! (VIDEO)

Miroslav Tričković iz Saveza Srba u Makedoniji kaže da je od 2012. godine neminovna pomoć Srbije prema Makedoniji i da je uvek predsednik Vučić ujedinjavao region i pametno vukao poteze.

Drago nam je što smo pobedili i ovde je na dva biračka mesta ubedljivu pobedu odnela lista Srbija ne sme da stane. Od 2012. godine neminovna je pomoć Srbije prema Makedoniji i uvek je predsednik Vučić ujedinjavao region i pametno vukao poteze i zbog njega je Srbija omiljena u Makedoniji - tvrdio je Tričković.

Informer

Politički filozof Dragoljub Kojčić navodi da je opozicija je pokušala da sruši ugled Srbije i da nasilnom kampanjom pokuša da uvede mržnju i destabilizaciju u zemlju. 

- Naša zemlja je od 2012. veoma podigla ugled u svetu. Opozicija je pokušala da sruši taj ugled i da nasilnom kampanjom pokuša da osujeti vlast. Umesto programskih ideja, opozicija je dala samo mržnju i destabilizaciju, dok je Vučić pokazao da koliko god smo različiti svi smo pripadnici jednog naroda i ovo je pobeda za Srbiju - kazao je Kojčić. 

Informer

Nebojša Obrknežev iz Centra za društvenu stabilnost ističe da je narod pametno izabrao na glasanju i nije naseo na opoziciono vršenje nasilja i agresije i dodaje da će se nastaviti napredak Srbije.

- Mi smo imali veliki porast ljudi koji su izašli na glasanje u odnosu na prethodne godine, iako se opozicija ujedinila nisu uspeli da urade ništa. Opozicija nije imala svoj program, samo su vršili nasilje i agresiju. Nastaviće se napredak Srbije i Srba ne samo iz naše zemlje već i iz regiona, a tome je doprinelo ispravno glasanje naroda - rekao je Obrknežev.