Autor: Informer.rs

19.12.2023.

22:22

Foto: Informer

TV

Opozicija ne priznaje poraz! Psihodelični Đilas i Marinika plaćaju svoje nadrogirane divljake da vrše invaziju na RIK! (VIDEO)

Boris Bratina, profesor Univerziteta u Prištini ističe da opozicija predvođena finansijerom Draganom Đilasom, predstavlja sebe kao da ima evropske vrednosti, a zapravo neguju potpuno suprotno.

- Opozicija ne želi da prihvati poraz i pokušava na sve načine da ospori izbore. Posle izbora mi je najveće iznanađenje koliko je Marinikina ekipa dobila glasova u Beogradu, zbog toga što vode jednu izdajničku politiku. Opozicija predvođena finansijerom Draganom Đilasom, predstavlja sebe kao da ima evropske vrednosti, a zapravo neguju potpuno druge vrednosti - kazao je Bratina.

Informer

Prema rečima našeg gosta opozicija je obmanula narod i zapravo žele sankcije i bombardovanje Srbije, kao i nezavisno KiM.

- Njihova politika nije prihvatljiva i prevarili su narod koji je glasao za njih. Vidimo da je veći deo naroda pametno izabrao za srpske interese i politiku koja donosi dobro našoj državi. Opozicija želi sankcije i bombardovanje Srbije, kao i nezavisno KiM, što je užasno - tvrdio je Bratina.

Politički analitičar Miljan Jovićević navodi da opozicija skrnavi zgrade isntitucija, a samim i tim i državu i da promovišu i sprovode nasilje.

- Narod je glasanjem odlučio, a ko gubi ima pravo da se ljuti. Ukoliko opozicija želi da ima konstruktivne predloge neka to iznesu, a ne da udaraju na državne institucije. Opozicija skrnavi zgrade isntitucija, a samim i tim i državu. Oni promovišu proevropske vrednosti i protiv nasilja su, a sami sprovode nasilje - rekao je Jovićević.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da je "Srbija protiv nasilja" nastala na najvećoj pošasti koja je zadesila Srbiju i imaju retoriku punu nasilja i da opozicija plaća napadače na RIK.

- "Srbija protiv nasilja" je nastala na najvećoj pošasti koja je zadesila Srbiju i na tome skupljali političke poene. Imaju retoriku koja je puna nasilja, pa vidimo samo film koji su napravili protiv predsednika, ali i države i svih porodica u Srbiji. Pa pogledajte samo člana opozicije Miketića i njegov skandal i sve će vam biti jasno. Opozicija čak i plaća ljude da bi napadali RIK, a ti ljudi kasnije troše pare na drogu - zaključio je Jovićević.

Celu emisiju možete pogledati u videu: