Autor: Informer.rs

21.12.2023.

10:02

Foto: Informer

TV

Isfrustrirana opozicija u koaliciji sa Zapadom pokušava da sruši i zavadi Srbe! (VIDEO)

Novinar "Politike" Nikola Belić kaže da opozicija smatra da su izbori bili neregularni, što je nemoguće, kao i da dok opozicija pravi haos u Beogradu, Kurti sprovodi teror nad Srbima sa KiM.

- Opozicija želi da ponovi izbore, a nejasno je što imaju variranje u svojim redovima. Izbori su veoma bili regularni, jer smo imali posmatrače iz Evrope, ali i sama opozicija je imala svoje ljude u kontroli izbora. Dok opozicija pravi haos u Beogradu, Kurti za to vreme divlja i napada Srbe po Kosovu i Metohiji - naveo je Belić.

Informer

Profesor FPN-a Milan Petričković ističe da su izbori su svakako imali neke manje nepravilnosti, ali to ne utiče na rezultat izbora, kao i da opozicija ima frustraciju zbog poraza.

- Ovde vidimo frustracije opozicije zbog poraza na izborima, sada imaju psiho-emocionalno nezadovoljstvo koje vlada među njima. Pokušavaju da okupe što više članova opozicije da ospore izbore. Izbori su svakako imali neke manje nepravilnosti, ali to ne utiče na rezultat izbora. Pojavljuju se neke strane strukture sa Zapada, koje tvrde da je bilo nekih većih nepravilnosti na izborima - tvrdio je Petričković.

Informer

Prema rečima profesora opozicija želi da prekinemo veze sa Srbima sa KiM i iz Republike Srpske, kao i da Nemačka i Britanija tvrde da su na izborima bile nepravilnosti.

- Opozicija želi da prekinemo veze sa Srbima sa KiM i iz Republike Srpske. Smatram da za budućnost moramo da budemo ujedinjeni kao narod i da ne dozvolimo da neko pokida tkivo i veze srpskog etničkog identiteta. Nemačka i Britanija su reagovale kao da su ovde na izborima bile nepravilnosti, jer znaju da imaju dogovor sa opozicijom - kazao je Petričković. 

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: