21.12.2023.

21:24

Foto: Informer

TV

U pucnjavi u Pragu poginulo najmanje 14 osoba! Pogledajte Dnevnik televizije Informer! (VIDEO)

- U pucnjavi u Pragu poginulo najmanje 14 osoba, a desetine je ranjeno. Učenici su zaključani u učionicama i bibliotekama. Napadač je bio student, a verovatno je sam sebi oduzeo život.

- Ovo su do sada najčistiji izbori, a opozicija neka menja sebe - poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. On je dodao da poštuje svaki glas, uključujući i 900.000 glasova koje je dobila opozicija. Lista "Srbija ne sme da stane" osvojila je 47 posto glasova, odnosno 1.800.000, što je duplo više od glasova koje je dobila opozicija.

- Osmatrači izbora pokušavaju da ospore izbore održane u nedelju u Republici Srbiji. I Šenah i Šider jasno potvrđuju da oni ni jednu nepravilnost nisu uočili. Kada su stali pred medije Junajted grupe, rekli su sve suprotno od onoga što su prethodno potpisala. Na televizijama N1 i Nova S, oni su izjavili da su svedočili izvesnim nepravilnostima. Ovo je poslednja etapa rušenja Aleksandra Vučića u cilju da strane sile upravljaju Srbijom.

- Beograd je živahan grad nadaleko poznat po noćnom životu. Otkrivamo da li će turisti i ove godine preplaviti Beograd za novogodišnje praznike. Naša prestonica poredi se sa karnevalom u Riju. Doček na Trgu, kafići, restorani, gastronomija i mnogobrojni ukrasi ono su što privlači sve veći broj turista.

- Izrael privodi kraju borbe na sveru. Među zatvrenicima ima veliki broj žena. Hagari ističe da se izraelska vojska prebacila u poslednje uporište Hamasa. Australijska lekarka ističe da je užasnuta brojem dece koja su poginula.

- Grad Kruševac sija punim sjajem. Novogodišnje 3D figure raspoređene su po čitavom gradu. Meštani su zadovoljni kako njihov grad izgleda. Pun sjaj i raskoš dekoracija vidi se kada se spusti mrak.

- Sutra oblačno i vetrovito sa kišom. Maksimalna temperatura do 10 stepeni.

Dnevnik televizije Informer pogledajte u videu ispod: