31.12.2023.

08:31

Foto: Informer

TV

SPECIJALNI NOVOGODIŠNJI PROGRAM INFORMER TV: Ekskluzivni gosti, posebne emisije i doček za pamćenje - Ovo se ne propušta!

U Novu godinu ulazimo u prazničnom raspoloženju, a već od 8.30h  na Informer TV moći ćete da pratite specijalni program u "Info jutru". 

Brojni analitičari, političari, ministri, kao i obični, ali posebni ljudi biće gosti specijalnog novogodišnjeg programa naše televizije.

Informer TV nastavlja sa specijalnim programom divljanju "đilasovaca" i Zapada.

Sa ministrima Tomislavom Momirovićem, Darijom Kisić Tepavčević, Ivicom Dačićem, Milošem Vučevićem, Bratislavom Gašićem sumiraćemo aktuelnu godinu.

Uz zanimljive sagovornike iz "običnog" sveta - doktore, vatrogasce, policajce, radnike Hitne pomoći, majke hrabrosti, ekipa Info jutra na poseban način ispratiće poslednje jutro u 2023. godini.

Od 15.10 časova emitovaćemo jedan od najzabavnijih segmenata "Pre večere", a gost ovog specijalnog izdanja biće ministar građevinarstva Goran Vesić - kakvog do sada niste videli.

Tokom novogodišnjeg izdanja voditelji emisije "Život kao takav" ugostiće od 16.40h pevače Mariju Mikić, Sanju Vučić, Stevana Anđelkovića i Aca Reginu. 

Od 18.00 časova ekskluzivno na Informer TV emitovaće se specijal o životu Ace Lukasa, sa puno muzike i pesme.

U poslednjim satima ove godine gledaoci će moći da uživaju u posebnom izdanju emisije "Estradanje", u kojoj će pevačica Jelena Karleuša biti specijalni gost.

2023. godinu ispratićemo u prazničnom raspoloženju uz novogodišnji program Informer TV koji počinje s emitovanjem u 21.24h, tokom kog će se na sceni smenjivati veliki broj pevača, ali i naših TV lice koji će uz svoje verne gledaoce ući u 2024. godinu.  

Ostanite uz Informer TV i uživajte u prazničnom programu!