Autor: Informer.rs

04.01.2024.

10:17

Foto: Zoran Sinko/Miloš Rafailović/Aleksandar Jovanović Cile

TV

Smučio se i svojim ljudima! Dragan Đilas ide u političku penziju! (VIDEO)

Kandidat za narodnog poslanika Dejan Bulatović objasnio je da Marinika Tepić ima ambiciju da preuzme stranku od Dragana Đilasa.

- Često sam u javnost iznosio da će Dragna Đilas da se povuče iz politike, jer gubi podršku čak i među svojim ljudima. Izvesno je da Marinika Tepić od Đilasa dobija određeni otpor što vidimo u njegovoj osudi njenog štrajka glađu. Tepićeva ima ambicije da preuzme stranku od Dragan Đilasa. Vuk Jeremić i Boško Obradović izašli su iz njegove koalicije i svestan je da ne može da veruje ljudima oko sebe. Ako Đilas da ostavku samo će nastaviti da deluje iz opozicije i utiče na Skupštinu preko ljudi poput Janka Veselinovića - rekao je Bulatović.

Informer

 

Mihajlo Janjić iz Centra za nacionalnu politiku naveo je da su Dragan Đilas i Boris Tadić istrošene ličnosti koje su imale priliku da se dokažu i da im narod više ne veruje.

- Đilas se ne povlači iz politike zato što nije popularan nego zato što više ne može da ujedini članove svoje stranke. Dragan Đilas i Boris Tadić su uprljane i istrošene ličnosti koje su imale svoje vreme da se dokažu i narod više ne želi da ih gleda. Bez obzira na novac i logistiku koju Dragan Đilas prima iz inostranstva, nije dorastao stabilnosti države Srbije. Rezultati opozicije su trebali da budu zasnovani na eksploatisanju dve tragedije i pozivanjem na nasilje - rekao je Janjić.

Celu emisiju možete pogledati u videu: