08.01.2024.

10:04

Foto: Zoran Sinko

TV

Sandulović položio cveće na grob teroriste Adema Jašarija! Šešelj: Njegov postupak bio je plaćen! (VIDEO)

Predsednik SRS-a Vojislav Šešelj smatra da je dobro to što se notorni izdajnik srpskog naroda Nikola Sandulović još jednom eksponirao.

-Adem Jašari bio je kriminalac velikog formata i bio je pobunjenik protiv režima. On je svoju kuću pretvorio u tvrđavu, a članove svoje porodice je tu zatvorio. Neki članovi njegove porodice hteli su da izađu i Adem ih je lično pobio. Hteo je da zada politički udarac Srbima. Svako ko se od Srba solidariše sa Ademom Jašarijem zapravo je izdajnik najgore vrste. Razlozi za polaganje venaca su političke prirode. On jednostavno prkosi svojoj naciji i svojoj državi. Mnogi od tih ljudi su potomci komunista, a Tito je bio najveći srbomrzac i sve je radio protiv Srba. Ta deca Titovih ministara i generala su sada na antisrpskoj strani. Ima mnogo takvih- rekao je Vojislav Šešelj.

Informer

Vojislav Šešelj

On je posebno istakao samu ličnost Nikole Sandulovića i rekao čime se on bavio od samog početka svoje karijere.

-Nikola Sandulović je bio Đinđićev čovek u početku. Onda je formirao neku stranku koja je propala, ipak služi srpskim neprijateljima. On je lični prijatelj Kurtija. Mnogo imamo takvih. Jednoga dana će se iskoreniti, neće im biti mesta u srpskom društvu. Govor mržnje je iznošenje kleveta prema ljudima koji su druge vere. On svoju mržnju ispoljava prema sopstvenom narodu. On je prodana duša, njemu je stalo samo do novca. Smatram da je to plaćeno. Drugog razloga da Sandulović to uradi nije bilo- rekao je Šešelj.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: