16.01.2024.

10:29

Foto: Tanja Andric

TV

Đilas gubi izbore već četvrti put zaredom! Bakarec: Da je on odgovoran lider, podneo bi ostavku! (VIDEO)

Član Predstavništva SNS i narodni poslanik Nebojša Bakarec istakao je da se Dragan Đilas 2018. godine vratio u politiku i da je od tada do danas pretrpeo četiri poraza.

-On da je odgovoran lider, on bi podneo ostavku. Ni na jednim izborima njegova stranka nije smela samostalno da nastupi. Nije se kandidovao ni za predsednika, ni za predsednika vlade, ni za gradonačelnika. On će sada vratiti mandat. Njegov položaj u parlamentu je neodrživ. Navodno, on će vratiti mandat zbog Janka Veselinovića. On je upravo lansirao priče o fantomskim biračima. Poraženi su zato što nemaju politički program i zato što su destruktivni. On razvija priču o fantomskim biračima i ja odajem počast Informeru, što je kuću po kuću, raskrinkao sve njegove laži. On je u suštini izvređao pola Beograda i pretio je građanima da će da odgovaraju pred zakonom kad se on vrati na vlast. Pitanje je zašto on vređa ljude. To je pucanje u sopstvenu nogu. Mogu u Beogradu da se dese novi izbori. Ne ponovljeni, nego novi. A u tom slučaju on će osvojiti mnogo manje glasova nego sada. Vaša kuća je sama dokazala da Đilas laže- rekao je Bakararec.

Informer

Nebojša Bakarec

-Đilas je tvrdio da na gradilištu ne stanuje niko. Ali lica koja su tu stanovala nisu odjavljena, jer će se po završetku izgradnje vratiti u nove stanove. Jedna od najdrskijih laži je ona u bolnici u Doktora Subotića. Borba protiv ovakvih stvari koje se služe poluistinama i neistinama mora stalno da se vodi. On ode na telefonsku centralu i kaže da na telefonskoj govornici niko ne živi, ali tu u blizini postoje kuće. Jedan od tih meštana nazvao je Đilasa magarcem. Pre pet godina, Đilas je na ovaj dan organizovao proteste. Sad će se okupiti 3-5 hiljada ljudi jer im je popularnost pala. Inače, njima je do Olivera Ivanovića stalo kao do lanskog snega. Isti oni su njegovu udovicu demonizovali i nazivali je vešticom koju treba spaliti. Istragu vode Zapad i albaski organi. Zato za šest godina u istrazi nije bilo ničega. Samo su optuživali Srbe, a ni jedan Albanac nije osumnjičen- rekao je Nebojša Bakarec.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod: