16.01.2024.

11:15

Foto: Informer

TV

Saša Borojević o prljavoj kampanji tajkunskih medija: Pavlina Radovanović je anđeo koga žele da unište! (VIDEO)

Stručnjak za medije Saša Borojević istakao je da mu ni jedna od opozicionih televizija nije odgovorila kada god bi se oglasio.

-Oni truju ovu naciju. Ovo je raspirivanje gneva i raspririvanje mržnje među narodima. Ja dugo već pratim sve što se dešava. Narod je za vreme kovida igrao kolo oko spomenika Stefanu Nemanji, taj narod su vređali, ali su podržavali koncert Bože Vreće. Imate pljuvanje zato što Srbija hoće da uvede vojni rok. Nova S je objavila da deca drže LGBT zastave, a sada im smeta devojčica koja peva. Mi nemamo odnos prema našoj deci sa KiM od strane tih televizija- rekao je Borojević.

On je istakao da se podrazumeva da stranci stoje iza svega ovoga.

-U Evropi ne možete da nosite palestinsku i rusku zastavu, ali možete da nosite zastavu da ste psi ili mačke. Ovde više nema demokratije. U svetu demokratija ne postoji. U Srbiji svako ima pravo da kaže šta želi, a da za to ne preuzima nikakvu odgovornost. Zbog čega ovakav govor mržnje. U Srbiji ima više od 23000 nevladinih organizacija. Zamislite koji je to broj ljudi. Mi dobijamo informacije da smo mi genocidan narod koji krade ljudima zube. Zašto ni jedna od tih nevladinih organizacija nije reagovala?- postavlja pitanja stručnjak za medije.

Informer

Saša Borojević

-Šta je problem u Pavlini Radovanović? Šta je problem što srpski dečaci trba da idu u vojsku? Njima smeta što su deca budućnost, a budućnost peva Kosovo je Srbija. To znači da ni srpska budućnost peva Kosovo je Srbija. Oni su Božji  dar i nosilac budućnosti. Pogledajte svako matursko veče! Svako matursko veče se završilo sa pesmom o Kosovu. Oni će biti sud za one koji rade sve što rade. Samotargetiranje će ih dovesti do problema sigurno u naredne godinu, dve- rekao je Borojević.

On je istakao da je Informer jedina televizija koja ga je pozvala da govori na ovu temu.

-Imao sam ma društvenim mrežama samo jedan jedini komentar koji je negativan u smislu da sam ja slep čovek i da bi trebalo da idem kod Željka Mitrovića da gledam rijaliti. Ja sve razumem. Ne mogu da razumem da 23000 nevladinih organizacija ćuti. Oni se nisu oglasili i rekli: ljudi, to je samo dete! Ja pozivam devojčicu, ne znam je lično, pozivam je da se javi. Ona od mene ima besplatno školovanje u našoj školi. Ona je anđeo koga žele da unište, kao što je Milosrdni anđeo uništavao našu zemlju- naveo je Borojević.

Uključenje Saše Borojevića u Kolegijum Informera pogledajte u videu ispod: