Autor: Informer.rs

19.01.2024.

18:58

Foto: Informer

TV

Zapad udara na pravoslavlje! U Davosu se održavaju šamanski i paganski obredi! (VIDEO)

Politikolog Aleksandar Pavić istakao je da su šamanski obredi u Davosu čist satanizam i da je njihova jedina namena da od Svetskog ekonomskog foruma naprave predstavu.

- Klaus Švab mi deluje kao negativac iz Bondovih filmova, samo mu još fali da priča o svojim planovima za svetsku dominaciju. Ovi šamanski obredu na forumu u Davosu su čist satanizam i prave predstavu od tako bitne manifestacije. Da se pojavio pravoslavni sveštenik sa kandilom pola tih neoliberalnih lidera bi se diglo na noge i napustilo prostoriju. Sam Tramp je delimično izabran kao reakcija na konstantne napade na hrišćanstvo - rekao je Pavić.

Informer

 

Ekonomista Nemanja Antić naveo je da ekonomski rast od 3% Srbija duguje državama Istoka, a da je zavisila od Brisela taj rast ne bi bio veći od 1%.

- Suše u Južnoj Americi i Africi nisu podobne za masovnu produkciju hrane i to što će Evropa otići na dijetu neće mnogo popraviti situaciju. Naš ekonomski rast od 3% mnogo dugujemo zemljama Istoka, jer da isključivo zavisimo od Brisela imali bi rast od možda 1%. Zapad je pokušao da kazni zemlje koje imaju fosilna goriva, ali uprkos svim sankcijama i restrikcijama one su opstale što vidimo na primeru Rusije - rekao je Antić.

Celu emisiju možete pogledati u videu: