Autor: Informer.rs

21.01.2024.

20:32

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

Opozicija želi da ubije predsednika, jer im smeta što Aleksandar Vučić ima jasan plan za budućnost Srbije! (VIDEO)

Analitičar Mihajlo Janjić ističe da je činjenica da Srbija ide napred i to je neminovno. Svojstveno opoziciji je nasilje i oni pokušavaju svim načinima da sprovode nasilje i napadaju predsednika Aleksandra Vučića.

- Srpska napredna stranka je jasno postavila program u kome će se naći u budućnosti i vidimo da je razvitak jasan i tek će biti povećan, pre svega i za mlade ljude. Činjenica je da Srbija ide napred i to je neminovno. Svojstveno opoziciji je nasilje i oni pokušavaju svim načinima da sprovode nasilje i napadaju predsednika Aleksandra Vučića, između ostalog i pretnjama njegovoj porodici - objasnio je Janjić. 

Informer

- Plan je ogromna najava za velike projekte koji očekuju Srbiju i to su skupovi stvari na kojima će država raditi u budućnosti koje će povećati privredu. Izgradnja novih infrastruktura će biti veoma korisna i ti projekti će svakako povećati plate i zarade - rekao je Đurić.

Informer

Naš sagovornik dodaje i da imamo sliku gde će Srbija biti u budućnsoti i da idemo napred, što opozicija pokušava da spreči i želi smrt predsedniku.

- Mi vidimo da će ovaj projekat veoma pospešiti ekonomiju i predsednik Vučić je mudro postavio plan za razvitak naše zemlje. Imamo sliku gde će Srbija biti u budućnosti i da idemo napred, što opozicija pokušava da spreči. Nisu ništa uspeli da urade na izborima, pa i tada i sada govore da Vučić ne valja i pozivaju konstantno na ubistvo predsednika - kazao je Đurić.