Autor: Informer.rs

21.01.2024.

21:26

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

Zelenski će biti uhapšen i izgubiće milijarde dolara koje je ukrao?! Bosnić tvrdi: Tramp dolazi u Kijev da reši rat u Ukrajini! (VIDEO)

Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku ističe da je Rat u Ukrajini je specifičan i da bi Tramp imao možda problema da ga reši i da je ovo prvi rat uživo koji je zadesio svet.

- Rat u Ukrajini je specifičan, ali čak ni Tramp ne bi mogao tek tako olako da završi rat u Ukrajini. Tramp je neko ko je imao zapaljive izjave koje su uzburkavale javnost. Tramp nije baš čovek koji radi ono što priča, ali je i doneo mnoge odluke koje su bile dobre za SAD. Ukrajinska kriza je trajala i kada je on bio na vlasti i ovo je prvi rat uživo koji je zadesio svet - rekao je Đurić.

Novinar i publicista Džon Bosnić ističe da će Zelenski izgubiti milijarde dolara koje je strpao sebi u džep i stavio ih u tajne banke u Švajcarskoj.

- Zelenski zove Trampa u Kijev, ali to nije moguće jer je predsednik Bajden već angažovan za razgovor u Ukrajini i to ne bi bilo moguće u ovom trenutku. Tramp je veoma dobar za marketing je nudi najkvalitetnije ponude koje postoje i nudi mir u svetu. Zelenski će izgubiti milijarde dolara koje je strpao sebi u džep i stavio ih u banke u Švajcarskoj. Cifru koju je ukrao znaju Amerikanci, jer imaju svoje agente koje ga prate 0-24 časa dnevno - rekao je Bosnić.

Informer

Prema rečima Džona Bosnića  Tramp bi mogao u jednom da poništi ukrajinski vojni aranžman i vojnu tehnologiju i da će Zelenski biti uhapšen, kao i da će Tramp pomoći Srbiji da reši problem na KiM.

- Ova situacija u Ukrajini je sada kompletno u rukama Amerikanaca i Tramp bi mogao u jednom da poništi ukrajinski vojni aranžman i vojnu tehnologiju, a satelite drži Elon Mask koji je u saradnji sa njim. Tramp bi ukinuo i avione, vojnu pomoć, novac koji dolazi svakog minuta i Zelenski bio bi uhapšen od i time bi rat bio gotov, jer Tramp i Putin imaju odličnu komunikaciju i Rusija će pripojiti delove Ukrajine. Tramp će takođe pomoći Srbiji da reši problem na KiM - tvrdio je Bosnić.