Autor: Informer.rs

24.01.2024.

21:40

Foto: Foto: Miloš Rafailović

TV

Šiptarski teror nad Srbima na KiM ne prestaje! Đilasov korpus u stilu Kurtija udara na državu i Vučića! (VIDEO)

Olgica Božanić sekretar udruženja nestalih i kidnapovanih lica na KiM, navodi da je OVK činio užasne zločine na KiM nad Srbima i da je proces traženja nestalih i ubijenih Srba težak.

- Iz moje porodice su oteta 14 lica, a jedno lice je ubijeno na KiM. Dajem svoj doprinos da se sazna istina o zločinima OVK. Nakon dolaska KFOR-a na Kosovo i Metohiju, puno porodica je prijavila tragične zločine ili nestanke članova porodice. Put ka istini je težak i ceo proces je jako spor, apelujem na porodice da se naoružaju strpljenjem, jer teško je naći informacije pošto je bilo 144 logora za Srbe i nebrojene masovne grobnice koje je napravio OVK - objasnila je Božanić.

Informer

Predsednik Matice Albanaca u Srbiji Demo Beriša kaže da Đilasova družina samo želi nasilje i koristi metod prepisan od Kurtija da uništi Srbiju i Vučića.

- Opozicija ne može da se pomiri sa time da su izgubili na izborima. Nisu imali nikakve ideje i planove, a sada žele da napadaju državne institucije i to uz Aljbina Kurtija. Žele zajedničkim snagama da unište pokretačku snagu koju donosi Aleksandar Vučić. Družina Đilasa samo želi nasilje i koristi metod prepisan od Kurtija - rekao je Beriša.

Informer

Bivši narodni poslanik Lav Pajkić ističe da je moguće da su kordinisani napadi na Srbe u Srbiji i regionu i da je jedini cilj opozicije ugrožavanje mira i bezbednosti.

- Čudno je da je toliko kordinisano da se antisrpski elementi aktiviraju po regionu i u Srbiji, u Crnoj Gori, Republici Srpskoj. Opozicija želi da pravi haos po Skupštini i da ugrozi mir i bezbednost, ne samo naroda već i predsednika i njegove porodice. Šolakovi mediji najstrašnije vređaju predsednika  potpuno je nedopustivo da mržnja prođe bez kazne - kazao je Pajkić.