Autor: Informer.rs

28.01.2024.

10:05

Foto: Foto: Zoran Sinko, Informer

TV

Piratski mediji udaraju na Srbiju u stilu Kurtija! Đilas i Šolak pune džepove narodnim novcem! (VIDEO)

Andrija Jorgić ističe da Kurti ne prestaje sa terorom, a njegovi nalogodavci sa Zapada ga u tome podržavaju.

- Ljudi na Kosovu i Metohiji uspevaju da prežive uprkos mnogim pritiscima Albanaca. Srbima sa KiM znači podrška ostalih Srba i nadaju se da će biti bolje u budućnosti. Kurti ne prestaje sa terorom, a njegovi nalogodavci sa Zapada ga u tome podržavaju, ukida Srbima svaku vezu sa centralnom Srbijom, kao što je jedna od poslednjih veza, srpski dinar - rekao je Jorgić.

Informer

Narodni poslanik Marjan Rističević navodi da prozapadna opozicija mrzi Srbiju više nego što nas mrze kosovski Albanci i Kurti.

- Smatram da nas prozapadna opozicija mrzi više nego što nas mrze kosovski Albanci i Kurti. Nisu uspeli da pobede na izborima i sada se uzdaju u spoljni faktor Zapada, jer nisu uspeli da destabilizuju našu zemlju, a čak i i njihovi birači napuštaju. Ne bi me čudilo da će da jure na grob Jašariju i da se poklanjaju Kurtiju - kazao je Rističević.

Informer

Marjan rističević

Naš sagovornik kaže i da na tim piratskim medijima predsednika Aleksandra Vučića i peru novac preko nepostojećih medijskih usluga

- Protestuju ispred RTS, a imaju preko 30 kanal preko Šolakovih medija i zastupljeni su svuda, a protestuju, jer navodno nemaju medije. Obiloto napadaju na tim piratskim medijima predsednika Aleksandra Vučića i peru novac preko nepostojećih medijskih usluga, novac naroda ide u Šolakove i Đilasove džepove - zaključio je  Rističević.